Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Testo:
Nadev:
Krema:
Za biskvit stepajte jajca s sladkorjem tako dolgo, da nastane zračna krema. Stopite maslo in pustite, da se malce ohladi. Še tekoče maslo počasi zložite v jajčno mešanico. Previdno dodajte še moko, maline v prahu in pecilni prašek. Pečico segrejte na 175 °C. Zmes vlijte v posodo, ki je bila obložena s peki papirjem. Pecite 25 do 30 minut in nato počakajte, da se ohladi.
Prerežite biskvit, ga namažite z marmelado in nato po vrhu z žlico razporedite cvetove. Torto sestavine.
Za kremo segrejte jajčni beljak in mu dodajte sladkor. Mešajte dokler se ne speni. V mešanico nato dodajte maslo in vaniljo. Kremo ohladite in nato premažite torto. Po okusu okrasite s suhimi cvetovi.
Share or print this recipe