Mali format, velik uzitek

Porcijska pakiranja so od nekdaj del našega vsakdana: Majhna, a hkrati fina, z individualno vsebino, s katero se srečujemo vsakodnevno. Bodisi ob zajtrku, ob malici, spremljava ob kosilu in večerji, doma ali na poti, so porcijska parkiranja naš stalni spremljevalec.

Skozi svojo prijetno karakteristiko, da so od vedno privlačna, higienska, sveža in raznolika, postajajo v svoji uporabnosti tudi vse boj priljubljeni.

Porcijska pakiranja so primerna tako za popestritev toplih napitkov, zajtrka, ali enostavno zgolj mala pozornost. Bodisi za gastronomijo, hotel, catering, pekarno ali frizerski salon – Hellma nudi porcijska pakiranja za vsak okus in vsako priložnost.

Proizvodi

Porcijska pakiranja podjetja HELLMA so že zdavnaj postala klasiki: majhna in fina, z individualno vsebino, takšna srečujemo vsak dan. HELLMA ponuja ob sladkorju v vrečkah ali palčkah tudi izbor keksov za vsak okus.

Ponudbo razširjajo kruh, sladila in začimbe v porcijah. Vseeno ali ob zajtrku, malici, večerji, doma ali za na pot, porcijska pakiranja postanejo stalni spremljevalec. Zaradi svojih enkratnih lastnosti – okusa, higienskega pakiranja, svežine in raznolikosti – je njihova uporaba namreč vedno bolj priljubljena.

Porcija enkratnosti

Vaš logotip ali logotip Vaših strank natisnemo tja, kjer ga lahko vsakdo dobro vidi. Na vrečice in palčke servirnega sladkorja ali na porcionirane sladkarije. In imamo nešteto idej, kako lahko pustite res sladek vtis, ki ostane v dobrem spominu. Logotip, ki pove več kot tisoč besed. Vtisne se v spomin in ostane. 

Personalizirane embalaže – to so sladke porcije s posebnim sporočilom. Z njimi lahko pripovedujete zgodbe ali ostanete stvarni, lahko presenetite ali pokažete smisel za tradicijo, kakorkoli – ti izdelki komunicirajo na prav poseben način s tistimi, ki so najpomembnejši: s strankami. In tistimi, ki bi to še radi postali.

Kontakt

Trženje in prodaja
AGRANA Sales & Marketing GmbH
A-3430 Tulln, Josef-Reither-Straße 21-23
Tel. 02272/602-12042
Fax: 02272/602-12009

Prodaja:
Isabella Forstner-Billau: DW 12042 
Isabella.FORSTNER-BILLAU(at)agrana.com

Key Account Manager:
Hans Hinterndorfer
Mobil: +43 / 676 892 634 583
hans.hinterndorfer(at)agrana.com

Distributer za Slovenijo:
AGRAGOLD d.o.o.
Rok Kastelic
Office: +386 1 548 30 44
GSM: +386 41 751 238 
rok.kastelic(at)agragold.com