Vkuhavanje z želirnim sladkorjem Wiener Zucker

Naj se Vam stopi na jeziku: Z želirnim sladkorjem Wiener Zucker lahko Vašo marmelado pripravite tako kot jo imate radi. Sladko, aromatično in lahko – natanko po Vašem okusu. 

Malinova marmelada z belo čokolado

recepti

Želirni sladkor Wiener Zucker

Želirni sladkor Wiener Zucker je fini kristalni sladkor, ki je v pravilnem razmerju zmešan s pektinom in citronsko kislino. Sestavine povzročijo želiranje, sladkor deluje kot konservans.

  • Preprosta uporaba
  • Kratek čas kuhanja
  • Priprava po Vašem okusu
  • Fin sadni užitek
  • Vse v enem proizvodu

#250gJaz

Doma pečeno ali vkuhano pomeni več kot le nekaj, kar ste ročno izdelali. Opisuje proces nastanka, ko vzamete sestavine v lastne roke in jih obdelate v skladu s svojim osebnim slogom. Zaznamuje vaš značaj - drzno eksotičen ali klasično tradicionalen. Sestavine, ki jih izberete, so ogledalo vaše osebnosti. To je tako, kot če v vsak gram svojega izdelka vključite tudi kos lastnega bistva.

To je #250gJaz.

Odkrijte, kako hitro in enostavno pripravite torte, piškote, kolače, marmelade, džeme ... s pomočjo sladkorjev iz družine Wiener Zucker. Zbirka receptov Wiener Zucker vam ponuja vse od klasičnih, pa do bolj nenavadnih kombinacij. Hitro in enostavno ustvarite dišeče sladice, okusne sadne posladke in unikatna darila.

Pirina skutna torta

Osvojite srca svojih malih in velikih gostov
s to moderno torto!

Sirup iz ingverja in limone

Letos si privoščite okus sirupa na nov, drugačen način.

Naši najljubši recepti: