Dragi ljubitelji izdelkov Wiener Zucker,

najsi sodite med strastne ustvarjalce sladkih dobrot ali pa zgolj med tiste, ki samo občasno, za »crkljanje« najbližjih, sebe ali gostov, pripravijo kaj slastnega – ustvarjanje z izdelki blagovne znamke Wiener Zucker je tako enostavno, da se boste odslej zagotovo pogosteje lotili dela. 

Uporabite naše izdelke, ki jih odlikuje vrhunska kakovost in so plod dolgoletne tradicije, in se prepričajte, da je ustvarjanje z njimi zares lahko in enostavno, rezultati pa so preprosto – navdušujoči! 

Naj vas Wiener Zucker nežno popelje v svet priprave imenitnih piškotov, slastnih kolačev in tort, krhkega peciva, omamno dišečih marmelad in džemov ter božanskih naravnih sirupov! 

Razvajajte se z najboljšim – razvajajte se z izdelki Wiener Zucker! 

#250gJaz

Doma pečeno ali vkuhano pomeni več kot le nekaj, kar ste ročno izdelali. Opisuje proces nastanka, ko vzamete sestavine v lastne roke in jih obdelate v skladu s svojim osebnim slogom. Zaznamuje vaš značaj - drzno eksotičen ali klasično tradicionalen. Sestavine, ki jih izberete, so ogledalo vaše osebnosti. To je tako, kot če v vsak gram svojega izdelka vključite tudi kos lastnega bistva.

To je #250gJaz.

Odkrijte, kako hitro in enostavno pripravite torte, piškote, kolače, marmelade, džeme ... s pomočjo sladkorjev iz družine Wiener Zucker. Zbirka receptov Wiener Zucker vam ponuja vse od klasičnih, pa do bolj nenavadnih kombinacij. Hitro in enostavno ustvarite dišeče sladice, okusne sadne posladke in unikatna darila.

Pirina skutna torta

Osvojite srca svojih malih in velikih gostov
s to moderno torto!

Sirup iz ingverja in limone

Letos si privoščite okus sirupa na nov, drugačen način.

Naši najljubši recepti: