Recepti za pomlad

Naši recepti so kot nalašč za prijeten zajtrk. Naj na vašem krožniku zacveti pomlad. Zabavajte se ob preizkušanju!

Za recepte

Sosedove marelice

Kako spoznaš nove prijatelje? Z vkuhavanjem. 
Okusna marmelada iz zrelih marelic zvabi nasmeh na ustnice tudi pri mrkem sosedu. V čem je skrivnost? Oglejte si oglas in preizkusite želirni sladkor Wiener Zucker!

Dragi ljubitelji izdelkov Wiener Zucker,

najsi sodite med strastne ustvarjalce sladkih dobrot ali pa zgolj med tiste, ki samo občasno, za »crkljanje« najbližjih, sebe ali gostov, pripravijo kaj slastnega – ustvarjanje z izdelki blagovne znamke Wiener Zucker je tako enostavno, da se boste odslej zagotovo pogosteje lotili dela. 

Uporabite naše izdelke, ki jih odlikuje vrhunska kakovost in so plod dolgoletne tradicije, in se prepričajte, da je ustvarjanje z njimi zares lahko in enostavno, rezultati pa so preprosto – navdušujoči! 

Naj vas Wiener Zucker nežno popelje v svet priprave imenitnih piškotov, slastnih kolačev in tort, krhkega peciva, omamno dišečih marmelad in džemov ter božanskih naravnih sirupov! 

Razvajajte se z najboljšim – razvajajte se z izdelki Wiener Zucker! 

Vkuhavanje z želirnim sladkorjem Wiener Zucker

Naj se Vam stopi na jeziku: Z želirnim sladkorjem Wiener Zucker lahko Vašo marmelado pripravite tako kot jo imate radi. Sladko, aromatično in lahko – natanko po Vašem okusu. 

Malinova marmelada z belo čokolado

recepti

Želirni sladkor Wiener Zucker

Želirni sladkor Wiener Zucker je fini kristalni sladkor, ki je v pravilnem razmerju zmešan s pektinom in citronsko kislino. Sestavine povzročijo želiranje, sladkor deluje kot konservans.

  • Preprosta uporaba
  • Kratek čas kuhanja
  • Priprava po Vašem okusu
  • Fin sadni užitek
  • Vse v enem proizvodu

Naši najljubši recepti: