Dragi ljubitelji izdelkov Wiener Zucker,

najsi sodite med strastne ustvarjalce sladkih dobrot ali pa zgolj med tiste, ki samo občasno, za »crkljanje« najbližjih, sebe ali gostov, pripravijo kaj slastnega – ustvarjanje z izdelki blagovne znamke Wiener Zucker je tako enostavno, da se boste odslej zagotovo pogosteje lotili dela. 

Uporabite naše izdelke, ki jih odlikuje vrhunska kakovost in so plod dolgoletne tradicije, in se prepričajte, da je ustvarjanje z njimi zares lahko in enostavno, rezultati pa so preprosto – navdušujoči! 

Naj vas Wiener Zucker nežno popelje v svet priprave imenitnih piškotov, slastnih kolačev in tort, krhkega peciva, omamno dišečih marmelad in džemov ter božanskih naravnih sirupov! 

Razvajajte se z najboljšim – razvajajte se z izdelki Wiener Zucker! 

#250gJaz

Vkuhano in doma pripravljeno pomeni več kot le nekaj, kar je ročno izdelano. Opisuje proces nastanka, ko vzamete sestavine v svoje roke in jih obdelate v skladu s svojim osebnim slogom. Opisuje vaš značaj - drzno eksotičen ali bolj tradicionalen. Sestavine, ki jih izberete, so ogledalo vaše osebnosti. To je tako, kot če v vsak gram svojega ustvarjanja vključite tudi kos lastnega bistva.

To je #250gJaz.

Odkrijte, kako hitro in enostavno pripravite marmelade, džeme, sadne želeje in sirupe z želirnim sladkorjem Wiener Zucker. Zbirka receptov Wiener Zucker ponuja klasične recepte, pa tudi bolj nenavadne kombinacije. Hitro in enostavno obdelajte presežke sadja s svojega vrta v okusne sadne posladke in unikatna darila.