Vroče pijače: Združujemo klasiko in nove trende

Ko je zunaj hladno, nas vroči napitki lepo pogrejejo. Ko se počutimo malce slabše, nas vroči napitki ponesejo skozi težke trenutke. Kadar smo slabše volje, se potolažimo z vročimi in sladkimi dobrotami. Za pogrevanje, izboljšanje imunskega sistema ali pa izključno za užitek: vroči napitki blagodejno vplivajo na telo in dušo.

Na recepte!

 

Božični Wiener Zucker

Začel se je najlepši čas v letu. Ulice so zasijale v novem sijaju, hiše so lepo okrašene in povsod je čudovit vonj po piškotih in drugih pečenih dobrotah. Hitro se širi božično razpoloženje, v katerem vsi zelo uživamo. Božični piškoti, kuhano vino, punč, božične sladice ali pa celo naša torta z okusom po medenjakih – naj vas navdihnejo naši recepti za piškote in zimo.

Na recepte.

Recepti za piškote!

V božičnem času je povsod čudovit vonj po piškotih. Mi vas želimo navdihniti z odličnimi recepti za adventne sladice in piškote. Ali jih boste izrezali z modelčki, zvili ali pa boste kreativni – za vse smo pripravili najboljše recepte za piškote. Ste vedeli, da vsak posameznik v povprečju speče vsaj pet vrst piškotov? To in številne druge zanimive podrobnosti najdete v našem poročilu o Wiener Zucker peki. Ustvarili smo videoposnetke s podrobnimi navodili, da bo priprava zagotovo uspela. Upamo, da boste uživali v peki!

Nauči se več!

 

Naši najljubši recepti: