• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz breskev in malin

Sestavine

  • 1 kg zrelih breskev
  • 500 g malin (lahko zmrznjenih)
  • 500 g Wiener Zucker Želirni sladkor 3:1

Priprava

Potopite breskve za kratek čas v vrelo vodo in odstranite njihovo kožo. Odstranite koščice in narežite meso breskve na kocke ali ga pirirajte. Sadno maso zmešajte v loncu z želirnim sladkorjem in poširajte približno 2 uri. Dodajte maline, segrejte do vretja (lahko tudi pasirate v pasirki) in vrite 4 minute. Naredite želirni test in takoj vlijte v pripravljene kozarce za marmelado.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz pečenih jabolk

z mandlji

Marmelada iz breskev z belo čokolado

Marelična marmelada z makom

Vložene breskve z kardamomom

Jagodno češnjev džem

Paradižnikov čatni z jabolkom

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".