• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Češnjev džem z jagodičevjem

Sestavine

  • 250 g narezanih jagod
  • 250 g rdečega ribeza
  • 250 g malin
  • 250 g izkoščičenih češenj narezanih na polovice
  • 1 bio limona
  • 500 g želirnega sladkorja Wiener Zucker 2:1

Priprava

Vse sadje, skupaj z želirnim sladkorjem, stresemo v veliko posodo. Masi dodamo limonino lupinico ter sok in kuhamo 5 minut.

Na koncu naredimo preizkus s kapljico marmelade na hladnem krožniku, da ugotovimo ali je marmelada že dovolj kuhana.

Share or print this recipe

več receptov

Schwarzwäld marmelada

Marmelada iz čokolade in višenj

Jagodno češnjev džem

Češnjev džem z jagodičevjem

Češnjeva marmelada s cvetovi bezga

Marmelada iz rabarbare, maline in vanilje

Marmelada iz breskev in fig

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".