• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz robid in borovnic

Sestavine

  • 500 g borovnic
  • 500 g robid
  • 1 bio limona
  • 1 vaniljev strok
  • 1 kg Wiener Zucker želirnega sladkorja 1:1

Priprava

Borovnice in robide operite ter počakajte, da se dodobra odcedijo. Nato v ponev vsujte želirni sladkor, limonin sok, borovnice in robide. Razrežite vaniljev strok in postrgajte vsebino in jo dodajte k  ostalim sestavinam. Pustite, da mešanica stoji 15 minut, sadeže pa nato pretlačite z mešalnikom. Mešanico zavrite in dušite dodatne 4 minute. Naredite želirni test in vročo marmelado takoj prelijte v pripravljene kozarce.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Marmelada iz rabarbare, maline in vanilje

Marmelada iz rabarbare in jagod

Marmelada iz kokosa in jagod

Ribezov "After Eight"

Jagodno češnjev džem

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".