• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Sestavine

  • 500 g rabarbare
  • 500 g jagod
  • 500 g Wiener Zucker želirnega sladkorja 2:1
  • 2 vejici mete

Priprava

Operite, očistite in olupite rabarbaro. Narežite jo na majhne koščke. Prav tako operite, odcedite in narežite jagode na koščke. Koščke jagod in rabarbare zmešajte z Wiener Zucker želirnim sladkorjem in nato mešanico pustite stati približno 2 uri.

Maso segrejte in jo pustite vreti 4 minute. Naredite test za želiranje in, če je marmelada pripravljena, pripravite suhe liste mete in jih vmešajte v končno marmelado. Nato jo prelijte v kozarce, le-te pa po zaprtju za 10 minut obrnite na glavo.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz črnega ribeza

Marelična vaniljeva marmelada

Marmelada iz breskev in fig

Višnjeve sanje

Marmelada iz malin in mandljev z dodatkom amaretta

Ribezov "After Eight"

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".