• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Višnjeve sanje

Sestavine

  • 1 kg izkoščičenih višenj
  • 400 g kokosove kreme (pločevinka)
  • 1 šilce kokosovega likerja
  • 500 g želirnega sladkorja Wiener Zucker 1:1

Priprava

Višnje na hitro zmiksamo s paličnim mešalnikom. V večjem loncu zmešamo vse sestavine, zavremo in kuhamo 5 minut. Naredimo preizkus z mrzlim krožnikom; kanemo malo marmelade na krožnik in če je dovolj gosta,  z njo  napolnimo v majhne kozarce, katere dobro zapremo. Sicer še par minut kuhamo.

Nasvet:  Ta recept lahko uporabimo tudi pozimi z zamrznjenimi višnjami.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz rabarbare in limone

Jabolčna-punč marmelada

Marelična marmelada z lešnikovo čokolado

z video navodili

Višnjeva marmelada

s kokosom

Jabolčna marmelada z jabolki

Marmelada iz kokosa in jagod

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".