• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz kokosa in jagod

Sestavine

  • 800 g jagod
  • 200 ml kokosovega mleka iz pločevinke
  • 3 žlice kokosa
  • 3 žlice kokosovega likerja
  • 500 g Wiener Zucker sladkorja za želiranje 2:1

Priprava

Jagode operemo, očistimo, odstranimo peclje in damo v veliko posodo. Odpremo pločevinko kokosovega mleka, jo premešamo in ji dodamo 200 ml jagod. Mešajte z ročnim mešalnikom in postopoma dodajajte Wiener Zucker želirni sladkor. Mešanico segrevajte do vretja in kuhajte približno 4 minute, ves čas mešajte. Proti koncu kuhanja dodajte kokosov oreh in kokosov liker.

Naredite test za želiranje. V kolikor je marmelada pripravljena, jo še vročo prelijte v kozarce in jih tesno zaprite.

Share or print this recipe

več receptov

Schwarzwäld marmelada

Marmelada iz čokolade in višenj

Brusnično hruškova marmelada

Marmelada iz pečenih jabolk

Malinova marmelada

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Višnjeve sanje

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".