• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz rabarbare in limone

Sestavine

  • 1 kg rabarbare
  • 5 bio limon
  • 500 g Wiener Zucker želirnega sladkorja 2:1

 

Priprava

Olupite stebla rabarbare in jih narežite na približno 1 cm velike kose. Naribajte limonino lupinico in limone stisnite, da dobite limonin sok.

V loncu zavrite vodo z malo soli in rabarbaro blanširajte približno eno minuto. Nato jo v ponvi zmešajte z Wiener Zucker želirnim sladkorjem, limonino lupinico in limoninim sokom. Mešanico zavrite in jo neprestano mešajte.

Pustite, da marmelada vre 4 minute, nato naredite želirni test. Še vročo marmelado vlijte v čiste kozarce za marmelado.

Share or print this recipe

več receptov

Marelično borovničeva marmelada

Marmelada iz breskev z belo čokolado

Marmelada iz rabarbare in limone

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Bezgov žele

Višnjeve sanje

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".