• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Sirup rdečega ribeza s parnim sokovnikom

Sestavine

  • 1 kg rdečega ribeza (svežega ali zamrznjenega)
  • 1 liter vode
  • 1 kg Wiener sladkornega sirupa za jagodičevje in koščičasto sadje

 

Priprava

Zamrznjen ribez zmešajte s sladkornim sirupom in čez noč postavite v hladilnik. V parni sokovnik nalijte vodo in nadaljujte s sestavljanjem. Nalijte mešanico Ribisel-sirup-sladkor in iztisnite sok po navodilih naprave. Sirup rdečega ribeza napolnimo v sterilne stekleničke, dobro zapremo in shranimo na hladnem.

Nasvet: Zamrznjeno sadje lahko obdelate tudi pri konzerviranju s parnim ekstraktorjem. Redčenje: 1 del sirupa + 6 delov vode. Po odprtju hranite v hladilniku in hitro porabite.

Video

Share or print this recipe

več receptov

Pomarančni čaj z vanilijo

Sirup za ledeni čaj z zelišči

Sirup rdečega ribeza s parnim sokovnikom

Adventni punč brez alkohola

Kuhano vino

Pomarančni čaj s cimetom

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".