Pakiranje 1 kg

Wiener sladkor za sirup iz jagodičevja in koščičastega sadja

Pri Wiener sladkornem sirupu za jagodičevje in koščičasto sadje je fini kristalni sladkor že zmešan s citronsko kislino in pektinazo v pravem razmerju - popolna mešanica za pripravo sirupov iz jagodičevja in koščičastega sadja.

Pektinaza preprečuje, da bi sadju lastni pektin preveč želiral in poskrbi, da se sirup v steklenici ne strdi. Brez konzervansov, brez barvil in arom. Zajamčeno brez GSO.

Sladkorni sirup vedno primešamo hladnemu sadju, pustimo stati čez noč in naslednji dan sadno zmes predelamo v sirup. Tukaj lahko najdete veliko koristnih kuharskih nasvetov.

Redčenje: 1 del sirupa + 6 delov vode

Sestavine: sladkor, kislina citronska kislina, pektinaza

Rok uporabe: neomejeno

Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi

Ne vsebuje alergenov, ki zahtevajo označevanje

 

Recepti za sadne sirupe, kot so češnjev sirup, jagodni sirup, ribezov sirup in še veliko več najdete na naši spletni strani.

recepti

Ostali izdelki: