• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Ribezov "After Eight"

Sestavine

  • 1 liter soka iz rdečega ribeza (iz sokovnika ali kupljenega)
  • 3-5 reber čokolade z meto
  • sok ene limone
  • 1 kg želirnega sladkorja Wiener Zucker 1:1

Priprava

Ribezov sok najlažje naredimo z uporabo tradicionalnega parnega sokovnika. Kot alternativo lahko uporabite kupljen sok, ki ga segerejete, vanj stresete čokolado in pustite stati 5 minut. Potem sok prelijete v lonec,  dodate limonin sok in želirni sladkor Wiener Zucker 1:1, kuhate 5 minut in na koncu z vročim želejem napolnite kozarčke, ki jih dobro zaprete.

Nasvet Najboljši okus ima ohlajen žele, ki ga vzamete naravnost iz hladilnika.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz rabarbare, maline in vanilje

Chutney iz manga

Višnjeva marmelada

s kokosom

Marmelada iz kivija, jagod in malin z meto

Marmelada iz pečenih jabolk

Marmelada iz rabarbare in jagod

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".