• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz kivija, jagod in malin z meto

Sestavine

  • 500 g jagod
  • 250 g malin
  • 250 g kivija
  • 1 kg želirnega sladkorja Wiener Zucker 1:1
  • 3 – 5 listov mete

Priprava

Jagode in maline operemo s hladno vodo in jih dobro odcedimo. Kivi olupimo, narežemo na koščke in skupaj z jagodami in malinami zmiksamo s paličnim mešalnikom. Liste mete fino nasekljamo in skupaj s sadno maso in želirnim sladkorjem Wiener Zucker zavremo in ob stalnem mešanju pustimo rahlo vreti 6 do 8 minut. Naredimo preizkus strjevanja (žličko marmelade damo na hladen krožnik – če se marmelada strdi, je kuhanje končano; če je še tekoča, jo je potrebno še kuhati). Še vročo marmelado napolnimo v pripravljene kozarce in takoj dobro zapremo.

 

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz rabarbare in limone

Marelično borovničeva marmelada

Marmelada iz kokosa in jagod

Breskova marmelada s sivko

Jagodna marmelada z dodatkom džina

Marmelada iz marelic in borovnic

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".