• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada z jagodičjem in češnjami

Sestavine

  • 250 g narezanih jagod
  • 250 rdečega ribeza
  • 250 g malin
  • 250 g razkoščičenih češenj
  • 1 bio limona
  • 500 g Wiener zucker želirnega sladkorja 2:1

 

Priprava

Vso sadje operemo in ga položimo v dovolj veliko ponev. Nastrgamo lupinico bio limone in nato lupinico ter limonin sok dodamo sadju.

Maso segrejemo in jo pustimo vreti 4 minute. Naredimo želirni vzorec!

Ko je marmelada pripravljena jo, še vročo, prelijemo v čiste kozarce.

Share or print this recipe

več receptov

Ribezov "After Eight"

Marmelada iz marelic in borovnic

Marmelada iz kokosa in jagod

Marmelada iz pečenih jabolk

z mandlji

Jabolčna marmelada z jabolki

Marmelada iz breskev z belo čokolado

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".