• Izdelki
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana
  • Kontakt

Sorbet iz lubenice

Sestavine

  • 500 g lubenice brez koščic
  • Sok in lupinica 2 bio limon
  • 70 g Wiener Zucker sladkorja za peko
  • 50 ml Aperola

Krema iz limone in vodke:

  • 100 ml mascarpone
  • 100 ml kisle smetane
  • 50 g Wiener Zucker sladkorja v prahu
  • Sok 1 limone
  • 4 cl vodke
  • Meta

Priprava

Lubenico narežite na majhne koščke in jih položite v skledo. Dodajte jim limonin sok, droben kristalni sladkor in Aperol. Z ročnim mešalnikom zmešajte v pire. Nastali sorbet vlijte v ravno posodo ter postavite v zmrzovalnik za 12 ur.

V posodi zmešajte sestavine za kremo iz limone in vodke, nato pa mešanico vlijte v kozarce. Sorbet iz lubenice vzemite iz zmrzovalnika. Z žlico postrgajte po površini sorbeta in ga nanesite na kremo iz limone in vodke. Sladico okrasite z malce mete in limonine lupinice.

 

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Marmelada iz kokosa in jagod

Marmelada iz rabarbare in jagod

Marmelada iz rabarbare, maline in vanilje

Slivova marmelada z vaniljo

Pomarančna marmelada

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".