• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz borovnic in robid

Sestavine

  • 500 g borovnic
  • 500 g robid
  • 1 bio limona
  • 1 strok vanilje
  • 1 kg Wiener Zucker želirnega sladkorja 1:1

Priprava

Borovnice in robide dobro operemo in odcedimo. Sadeže damo v ponev in jih zmešamo z Wiener Zucker želirnim sladkorjem in sokom limone.

Dodamo vaniljev strok in še preostale sestavine. Pustimo stati približno 15 minut, nato pa mešanico zmiksamo z ročnim mešalnikom. Mešanico zavremo in jo pustimo vreti približno 4 minute.

Nato naredimo želirni test in, če je marmelada pripravljena, jo prelijemo v pripravljene kozarce.

Share or print this recipe

več receptov

Nektarinino-rožmarinov čatni

Marmelada iz rabarbare in limone

Češnjeva marmelada s cvetovi bezga

Marmelada iz marelic in borovnic

Marmelada iz breskev in malin

Malinova marmelada z belo čokolado

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".