Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za 12 kolačkov
Za testo:
Za kremo
Dodatno:
Pečico segrej na 180 °C (zgornje in spodnje segrevanje). Pekač za kolačke obloži s papirčki.
Sladkor za peko, sol in jajca stepaj. Moko, pecilni prašek in kokosovo moko zmešaj. Skupaj z mlekom, oljem in mineralno vodo počasi vmešaj v jajčno maso. Testo vlij do dve tretjini papirčkov in v vsak kolaček potisni tri češnje.
Kolačke peci v segreti pečici približno 17–20 minut. Preizkusi z zobotrebcem. Odstrani papirčke iz pekača in ohladi na rešetki.
Za kremo zmehčano maslo stepaj do kremaste teksture, sladkor presej in ga postopoma vmešaj. Dodaj vaniljev ekstrakt. Kremni sir in barvilo za živila v manjši skledi ročno zmešaj do gladkega. 3 žlice maslene kreme zmešaj s kremnim sirom, nato to maso dodaj preostali masleni kremi in vse skupaj močno stepaj 10 sekund. Kremo naloži v dresirno vrečko z zvezdasto konico (13 mm) in okrasi ohlajene muffine. Okrasi s čokoladnimi koščki.
Share or print this recipe