• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Cheesecake iz hrušk in rabarbare

Sestavine

  • 4 jajca
  • 200 g Wiener Zucker sladkorja v prahu
  • 1 paket vaniljevega sladkorja
  • 200 g navadne moke
  • Polovica paketka pecilnega praška
  • 100 ml olja
  • 500 g skute
  • 1 paket vaniljevega pudinga
  • 3 zrele hruške
  • 150 g rabarbare

Priprava

3 jajca stepajte s sladkorjem v prahu in vaniljevim sladkorjem, dokler ne nastane penasta zmes. Dodajte malce moke, pecilnega praška in olja ter vse dobro premešajte. Pekač namastite in vanj vlijte testo.

Skuto zmešajte z jajcem in praškom za puding ter jo razporedite po testu. Operite in olupite sadje, hruške tudi olupite. Narežite na koščke in razporedite po pecivu. Vse skupaj pecite na 180 °C, približno eno uro.

Share or print this recipe

več receptov

Browniji iz avokada

brez glutena

Čokoladni kolački s tekočo sredico

Moderna linška torta

Bananin kruh

Velikonočno pecivo

s pistacijami

Buhtlji

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".