Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za kornete:
Za ledeno kavo:
Korneti:
Vse sestavine zmešajte do gladke mase, nato pa jih na tanko razporedite na papirju za peko. Pečico segrejte na 170 °C in pecite 7 minut, do zlato rjave barve. Kornete odstranite s papirja za peko, jih na hitro zvijte in hranite na suhem.
Ledena kava:
Stepite smetano, dokler ne postane povsem kremna. Previdno vmešavajte mehak vaniljev sladoled in bio granuliran sladkor. Počasi dodajajte še konjak in kavo. Mešajte z metlico.
Napolnite 4 kozarce, dodajte sveže maline in jih okrasite s smetano ter sladoledom.
Share or print this recipe