Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za 4 vaflje z mehurčki
Za nadev
Za testo
Nadalje
Za pripravo nadeva zmešajte kokosovo mleko, mascarpone, kremo in sladkor v prahu do kreme, nato pa stepajte, dokler se ne oblikujejo čvrste pike. Z roko povaljajte kokosove kosmiče.
Ananas odcedite. Sadne koščke dajte v ponev s 40 g sladkorja in jih na srednjem ognju kuhajte približno 7-10 minut, da se zlato rjavo obarvajo.
Za vaflje s pomočjo metlice premešajte, moko, pecilni prašek, sladkor, vanilijo in sol.
Jajca stepajte 3-4 minute, da se spenijo, nato jih skupaj z maslom in mlekom dodajte suhim sestavinam.
Predgrejte vafljar in testo v porcijah pecite približno 2-3 minute, da se zlato rjavo obarva. Vaflje previdno zvijte in jih položite v majhno posodo, na primer v kozarec. Napolnite z malo kokosove kreme in okrasite s pečenega ananasa.
Najboljše je ko je sveže.
Share or print this recipe