• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz rabarbare in jagod

Sestavine

  • 500 g rabarbare
  • 400 g jagod
  • 1 pakiranje Wiener Zucker želirnega sladkorja 2:1
  • 1 žlička citronske kisline
  • 10 g sončničnega olja

Priprava

V posodi zmešajte nasekljano rabarbaro, jagode, Wiener Zucker želirni sladkor, malo citronske kisline in olja. 10 minut počasi segrevajte zmes in jo neprestano mešajte. Pustite, da mešanice vre 8 minut. V kolikor je na zmesi nastala pena jo odstranite.

Vročo marmelado nalijte v čiste kozarce. Te nato tesno zaprite in za nekaj minut postavite na glavo.

Hranite v hladnem in temnem prostoru, odprte kozarce pa v hladilniku.

Namigi:

Malo citronske kisline bo izboljšalo barvo vaše marmelade, saj se sicer jagode precej hitro razbarvajo.

Marmelado lahko vmešate v navaden jogurt in hitro boste dobili okusen sadni jogurt.

Share or print this recipe

več receptov

Pomarančna marmelada

Marmelada iz rabarbare in jagod

Marmelada iz rabarbare in jagod

Chutney iz manga

Jagodno češnjev džem

Marmelada iz pečenih jabolk

z mandlji

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".