• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz rabarbare in jagod

Sestavine

  • 500 g jagod
  • 500 g rabarbare
  • 1 kg Wiener Zucker želirnega sladkorja 1:1
  • 100 ml vode

Priprava

Oprane jagode zmiksajte z ročnim mešalnikom in zmešajte z 1 kg želirnega sladkorja Wiener Zucker 1:1.

Rabarbaro kuhajte s približno 100 ml vode. Ob stalnem mešanju dodajajte jagodno-sladkorno mešanico. Nato vse skupaj pustite vreti 4 minute. Naredite test za želiranje!

Kozarce z marmelado napolnite do roba in jih dobro zaprite.

Video

Share or print this recipe

več receptov

Marelično borovničeva marmelada

Jabolčna marmelada z jabolki

Marmelada iz marelic in borovnic

Marelična marmelada

Češnjev džem z jagodičevjem

Jagodna marmelada z bezgovimi cvetovi

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".