• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz kokosa in jagod

Sestavine

  • 800 g jagod
  • 200 ml kokosovega mleka iz pločevinke
  • 3 žlice kokosa
  • 3 žlice kokosovega likerja
  • 500 g Wiener Zucker sladkorja za želiranje 2:1

Priprava

Jagode operemo, očistimo, odstranimo peclje in damo v veliko posodo. Odpremo pločevinko kokosovega mleka, jo premešamo in ji dodamo 200 ml jagod. Mešajte z ročnim mešalnikom in postopoma dodajajte Wiener Zucker želirni sladkor. Mešanico segrevajte do vretja in kuhajte približno 4 minute, ves čas mešajte. Proti koncu kuhanja dodajte kokosov oreh in kokosov liker.

Naredite test za želiranje. V kolikor je marmelada pripravljena, jo še vročo prelijte v kozarce in jih tesno zaprite.

Share or print this recipe

več receptov

Češnjev džem z jagodičevjem

Marelična vaniljeva marmelada

Mangova marmelada

Jagodni džem z vaniljo in čokolado

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Schwarzwäld marmelada

Marmelada iz čokolade in višenj

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".