• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Mangova marmelada

Sestavine

  • 1,5 kg zrelega manga ali 700 g zamrznjenih mangovih koščkov
  • sveže stisnjen sok treh pomaranč in ene limone
  • šilce pomarančnega likerja
  • košček janeževe zvezde
  • 500 g želirnega sladkorja Wiener Zucker 2:1

Priprava

Olupimo in razkoščičimo mango, nato ga razrežemo na drobne koščke. Če uporabimo zmrznjeni mango, ga najprej odmrznemo, nato ga tako kot svežega razrežemo na drobne koščke. 

Sadje stresemo v lonec in dodamo vse druge naštete sestavine, premešamo in zavremo. Pri blagi temperaturi naj vre še štiri minute. Na koncu iz sadne mase odstranimo janeževo zvezdo in s pripravljeno marmelado napolnimo kozarčke. 

Share or print this recipe

več receptov

Jabolčno-limetin žele

Marmelada iz fig

Višnjeva marmelada

s kokosom

Marmelada iz marelic in borovnic

Ribezov "After Eight"

Marmelada iz breskev z belo čokolado

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".