• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Browniji iz avokada

Sestavine

  • 250 g čokolade
  • 4 jajca
  • 2 avokada
  • 175 g Wiener Zucker sladkorja za peko
  • 125 g lešnikov
  • ½ paketa pecilnega praška
  • Wiener Zucker dekorativni sladkor

Priprava

Čokolado zlomite na koščke in jo stopite na vodni kapeli. Avokado razpolovite, odstranite sredico in sadež z žlico vzemite iz njegovega olupka. Jajca strite v posodo in jih nekaj minut stepajte z Wiener Zucker sladkorjem za peko. Nastati mora bela, kremasta smetana.

Avokado pretlačite v pire in ga zmešajte z oreščki, stopljeno čokolado in pecilnim praškom. Pecivo pecite na 170 °C za 25 minut. Ko se ohladi ga potresite z Wiener Zucker dekorativnim sladkorjem in postrezite.

Share or print this recipe

več receptov

Moderna Linzer torta

Pisani krhki piškoti

Čokoladni srnin hrbet

Rezine iz hrušk in marcipana

Makroni iz vanilije

Browniji s sezamom

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".