
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pribl. 30 kosov
Mehko maslo s sladkorjem premešajte, da dobite peno.
Grenko čokolado stopite nad paro - za to zavrite vodo v kozici. Čokolado razrežemo na kose. Nad vrelo vodo dajte posodo primerne oblike in materiala ter v njej med nenehnim mešanjem stopite čokolado.
Sesekljane lešnike na kratko prepražimo v ponvi, skupaj z začimbami, brez maščobe, kar izboljša okus.
Masleni zmesi dodajte stopljeno čokolado in lešnike z začimbami ter dobro premešajte. Mešanica mora biti gosta in ne tekoča, če je potrebno vmešajte več lešnikov.
Hladite približno 30 minut v hladilniku.
Z čajno žličko iz mase pripravite okrogle oblike in jih z rokami oblikujte v kroglice. Potresite z barvnim sladkornim posipom za dekoracijo ali kokosovimi kosmiči. Do postrežbe shranite v hladilniku.
Copyright: Mei liabste Speis
Share or print this recipe