• Izdelki
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana
  • Kontakt

Cheesecake iz hrušk in rabarbare

Sestavine

  • 4 jajca
  • 200 g Wiener Zucker sladkorja v prahu
  • 1 paket vaniljevega sladkorja
  • 200 g navadne moke
  • Polovica paketka pecilnega praška
  • 100 ml olja
  • 500 g skute
  • 1 paket vaniljevega pudinga
  • 3 zrele hruške
  • 150 g rabarbare

Priprava

3 jajca stepajte s sladkorjem v prahu in vaniljevim sladkorjem, dokler ne nastane penasta zmes. Dodajte malce moke, pecilnega praška in olja ter vse dobro premešajte. Pekač namastite in vanj vlijte testo.

Skuto zmešajte z jajcem in praškom za puding ter jo razporedite po testu. Operite in olupite sadje, hruške tudi olupite. Narežite na koščke in razporedite po pecivu. Vse skupaj pecite na 180 °C, približno eno uro.

Share or print this recipe

več receptov

Cmoki s slivovo marmelado

(ali s svežimi slivami)

Ledena kava

s kornetom

Veganske tablice s čokolado, pistacijo in kokosom

z video navodili

Buhtlji

Torta s posušenimi cvetovi

Skutna torta (brez peke)

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".