Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za testo:
Krema:
Dekoracija
Pečico segrejte na 180 stopinj. Jajce stepajte s sladkorjem tako dolgo, da nastane penasta zmes. Zmesi nato počasi dodajajte olje in jajčni liker. Moko zmešajte s koruznim škrobom, pecilnim praškom in makom. Suhe sestavine mešajte z mokrimi tako dolgo, da nastane homogena zmes. V pekač za muffine položite papirnate skodelice in jih napolnite s testom do 2/3. Muffine pecite 15 minut, nato pa počakajte, da se ohladijo.
Zmešajte vse sestavine za kremo in napolnite vrečko s koničasto šobo. Muffine previdno okrasite. Za dekoracijo zmešajte marcipan z dekorativnim sladkorjem in jedilno barvo. Kroglice marcipana stisnite s stiskalnikom za česen in marcipan uporabite kot okrasno travo.
Nasvet: Jajčni liker lahko zamenjate s 50 ml mleka!
Share or print this recipe