• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Veganski orehovi piškoti

Sestavine

  • 300 g pirine moke
  • 150 g navadne moke
  • 70 g naribanih orehov
  • 75 g Wiener Zucker sladkorja v prahu
  • 225 g veganske margarine
  • Ščepec cimeta
  • ½ žličke pecilnega praška
  • 50 ml rastlinskega mleka

Priprava

Vegansko margarino narežemo na koščke. Vse sestavine hitro zgnetemo v gladko testo. Testo nato zavijemo v prozorno folijo in za eno uro postavimo v hladilnik. Pečico segrejemo na 180 °C, pekač pa obložimo s peki papirjem.

Testo razvaljamo na debelino 4 mm in z mrežo pritisnemo na površino testa. Z modelčki oblikujemo piškote in jih pecite 11 minut. Piškote lahko zlepimo z marmelado ali pa orehovo kremo.

Share or print this recipe

več receptov

Spekulasov namaz

Spekulatius-pralineji

z dve vrsti glazure

Cupcake s praženimi mandlji

Praznične pite

Last Minute Medenjaki

Makove žemljice z marmelado

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".