Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za testo iz pinjenca:
Za preliv
Dodatno:
Pečico segrejte na 180 °C zgornje/spodnje gretje. Namažite pekač za krofe.
V skledi zmešajte moko in pecilni prašek, nato postavite na stran.
Jajca, kristalni sladkor, vanilijev sladkor in vanilijev ekstrakt stepajte 10 minut do kremaste mase.
Dodajte pinjenec in olje ter premešajte.
Dodajte moko s pecilnim praškom in na kratko zmešajte, da se sestavine povežejo.
Testo nadevajte v dresirno vrečko in napolnite model za krofe.
Pecite 15–20 minut (naredite test z zobotrebcem). Po nekaj minutah previdno vzemite iz modela in ohladite.
Belo čokolado stopite nad vodno kopeljo in obarvajte z nekaj rumene jedilne barve.
Krofe postavite na rešetko in jih prelijte z glazuro. Pustite, da se posuši.
Preostalo čokolado dajte v vrečko, odrežite konico in narišite mrežo na krofe. Na koncu v kvadrate dodajte majhne pikice. Postrezite z listi ananasa.
Share or print this recipe