• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Sirup rdečega ribeza s parnim sokovnikom

Sestavine

  • 1 kg rdečega ribeza (svežega ali zamrznjenega)
  • 1 liter vode
  • 1 kg Wiener sladkornega sirupa za jagodičevje in koščičasto sadje

 

Priprava

Zamrznjen ribez zmešajte s sladkornim sirupom in čez noč postavite v hladilnik. V parni sokovnik nalijte vodo in nadaljujte s sestavljanjem. Nalijte mešanico Ribisel-sirup-sladkor in iztisnite sok po navodilih naprave. Sirup rdečega ribeza napolnimo v sterilne stekleničke, dobro zapremo in shranimo na hladnem.

Nasvet: Zamrznjeno sadje lahko obdelate tudi pri konzerviranju s parnim ekstraktorjem. Redčenje: 1 del sirupa + 6 delov vode. Po odprtju hranite v hladilniku in hitro porabite.

Video

Share or print this recipe

več receptov

Eksotični koktajl iz zelenega čaja

Kuhano vino

Irish Coffee

Chai Latte Sirup

Punč brusnic in granatnega jabolka

Češnjev metin sirup

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".