• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Punč iz pečenih jabolk

Sestavine

  • Sok in lupina ene bio limone
  • 900 ml belega vina
  • 600 ml jabolčnega čaja
  • 200 ml jabolčnega soka
  • 60 g Wiener Zucker sladkorja
  • Kaša vaniljevega stroka
  • 3 palčke cimeta
  • Malce zvezdastega janeža
  • 4-5 nageljnovih žbic
  • 3 jabolka

Priprava

Olupite limono in jo iztisnite. Segrejte belo vino, jabolčni čaj in jabolčni sok. Dodajte mu limonino lupinico, sladkor in začimbe.

Olupite jabolka in jih narežite na osmine. Pustite, da se jabolka dušijo in jih nato zmešajte z vinsko mešanico. Pustite, da se nežno kuhajo eno uro. Odstranite jabolka in začimbe, nato pa dodajte še poljuben brandy.

Share or print this recipe

več receptov

Sirup iz citrusov in zelišč

Spomladanski z video navodili

Marelična marmelada z marcipanom

Punč iz grozdja in citrusov

brez alkohola

Rabarbarin sirup

z video navodili

Irish Coffee

Sirup iz pomaranč in granatnih jabolk

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".