• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marmelada iz rabarbare, jagode in mete

Sestavine

  • 500 g rabarbare
  • 500 g jagod
  • 500 g Wiener Zucker želirnega sladkorja 2:1
  • 2 vejici mete

Priprava

Operite, očistite in olupite rabarbaro. Narežite jo na majhne koščke. Prav tako operite, odcedite in narežite jagode na koščke. Koščke jagod in rabarbare zmešajte z Wiener Zucker želirnim sladkorjem in nato mešanico pustite stati približno 2 uri.

Maso segrejte in jo pustite vreti 4 minute. Naredite test za želiranje in, če je marmelada pripravljena, pripravite suhe liste mete in jih vmešajte v končno marmelado. Nato jo prelijte v kozarce, le-te pa po zaprtju za 10 minut obrnite na glavo.

Share or print this recipe

več receptov

Mangova marmelada

Marelična vaniljeva marmelada

Češnjeva marmelada s cvetovi bezga

Bezgov žele

Višnjeva marmelada

s kokosom

Marelična marmelada

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".