• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Marelična vaniljeva marmelada

Sestavine

  • 1 kg marelic
  • 2 stroka vanilje
  • 1 kg Wiener Zucker Želirni sladkor 1:1

Priprava

Marelice operemo, odstranimo koščico, jih narežemo na četrtine.

Kozarce z marmelado in pokrove postavite v lonec z vodo in pustite vreti 10 minut.

Pretlačite marelice, dodajte sladkor za konzerviranje. Postrgajte strok vanilje, pulpo dodajte marmeladi. Zavremo, pustimo vreti 4 minute. Nalijte v sterilne kozarce in zaprite.

Share or print this recipe

več receptov

Pomarančna marmelada

Marmelada iz rabarbare in jagod

Marmelada iz borovnic in robid

Nektarinino-rožmarinov čatni

Jagodna marmelada z dodatkom džina

Bezgov žele

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".