• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Jagodna marmelada z bezgovimi cvetovi

Sestavine

  • 1 kg jagod
  • 10 bezgovih cvetov
  • sok 1 limone
  • 1 kg Wiener Zucker želirni sladkor 1:1

Priprava

Zrele jagode očistite, operite in razpolovite. Trgajte bezgove cvetove. Jagode z bezgovimi cvetovi in limoninim sokom fino pretlačimo v pire.

Kozarce z marmelado in pokrove postavite v lonec z vodo in pustite vreti 10 minut.

Jagodno zmes damo v ponev, dodamo marmeladni sladkor, zavremo in pustimo vreti 5-10 minut. Neprestano mešajte.

Marmelado nalijemo v sterilne kozarce in zapremo.

Share or print this recipe

več receptov

Marmelada iz kokosa in jagod

Marelična marmelada z makom

Marmelada iz kivija, jagod in malin z meto

Marmelada iz borovnic in robid

Marelična marmelada

Paradižnikov čatni z jabolkom

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".