• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Irish Coffee

Sestavine

  • 1 cl irskega viskija
  • 200 ml kave
  • 2 žlici smetane
  • 2 žlici Wiener Zucker granuliranega sladkorja

Priprava

Segrejte viski in v njem raztopite Wiener Zucker granulirani sladkor. Mešanico nato prelijte v kozarce in jim dodajte kavo. Kremo stepajte in jo z žlico dodajte kavi. Zgornja plast smetane naj bo visoka vsaj 2 cm.

Share or print this recipe

več receptov

Sirup iz pečenih jabolk

Robidov sirup

Punč iz grozdja in citrusov

brez alkohola

Sirup iz ingverja in limone

Chai Latte Sirup

Jagodni-metin sirup

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".