
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za model premera Ø 22 cm
Pečico segrej na 180 °C (zgornje in spodnje grelo). Rob modela namasti, dno pa obloži s peki papirjem. V posodi zmešaj moko, kakav, pecilni prašek, sol in cimet.
V drugi posodi zmešaj ovseno mleko, olje in sladkor. Dodaj jabolčno kašo in ponovno dobro premešaj. Tekočo zmes počasi dodaj k suhim sestavinam in mešaj, dokler ne nastane gladko testo (ne mešaj predolgo). Testo vlij v model.
Hruško razreži na četrtine, odstrani peške in nareži na tanke rezine. Razporedi jih po testu v obliki pahljače. Lešnike nareži na tanke rezine in jih potresi po testu. Posuj z rjavim sladkorjem in peci približno 45 minut (preveri z zobotrebcem). Po peki vzemi iz pečice in popolnoma ohladi.
Nasvet: Postrezi s čokoladno omako!
Share or print this recipe