• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Pecivo s kakavom in pivom

Sestavine

  • 250 g Wiener Zucker sladkorja za peko
  • 4 jajca
  • 125 g masla
  • 200 ml piva
  • 225 g moke
  • 100 g koruznega škroba
  • 50 g pravega kakava
  • Maslo za pekač

 

Glazura:

  • 45 g kuverture
  • 30 g kokosove maščobe

Priprava

Stepajte jajca s sladkorjem tako dolgo, dokler zmes ne postane penasta. Stopite maslo in ga vmešajte v jajčno zmes. Dodajte pivo. Zmešajte moko s koruznim škrobom in kakavom ter jo počasi in nežno dodajajte jajčni mešanici. Zmes vlijte v okrogli model in pecite v predhodno ogreti pečici pri 175 °C, 50 minut. Pustite, da se ohladi.

Za glazuro raztopite kuverturo s kokosovim oljem, pustite, da se ohladi, nato jo prelijte po torti.

Share or print this recipe

več receptov

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".