Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za približno 20 piškotov.
Testo:
Premaz:
Dekoracija:
Segrejte pečico na 175 °C. Hladno maslo narežite na manjše kocke in ga nato zmešajte s sladkorjem, vodo, limoninim sokom, moko, soljo in limonino lupinico.
Pomokajte delovno površino in iz mase oblikujte kroglo – v kolikor je masa premehka, jo dajte v hladilnik. Testo razvaljajte toliko, da bo debelo ¾ cm. Vzemite modelčke za piškote in izrežite okrogle ali kvadratne oblike. Piškote pecite na 175 °C za 6 do 8 minut – postati morajo rjavi. Počakajte, da se ohladijo.
Za krašenje: sladkor v prahu zmešajte z limoninim sokom in mlekom, nastati mora gladka tekstura. Z njo premažite piškote in jih nato okrasite z limonino lupinico in malce rožmarina.
Share or print this recipe