Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za pecivo:
Za preliv iz bele čokolade:
Pečico segrejte na 175 °C in pekač obložite s peki papirjem.
Za bučni pire, operite bučo in jo očistite, odstranite sredico in semena. Bučo narežite na koščke in jih blanširajte v vodi. Nato jo pretlačite, da nastane pire.
Jajca stepajte s sladkorjem, dokler ne bo nastala pena. Vmešajte še mleko, vaniljev strok in 290 g bučnega prireja. Moko zmešajte s pecilnim praškom in cimetom ter dodajte mešanico mokrim sestavinam. Na koncu dodajte še brusnice in orehe.
Zmes vlijte v pekač in pecite v ogreti pečici na 175°C, približno 40 minut. Pecivo stresite iz pekača in počakajte, da se ohladi.
Za glazuro, stopite čokolado s kokosovo maščobo. Pustite, da se malce ohladi in jo nato prelijte po bučnem brusničnem kruhu.
Share or print this recipe