• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Višnjeva marmelada

Sestavine

  • 1 kg višenj
  • 400 g kokosove smetane
  • 4 žlice mletega kokosa
  • 1 merica kokosovega likerja
  • 500 g Wiener Zucker želirnega sladkorja

Priprava

Višnje nasekljajte in jih nato, v veliki posodi, zmešajte z vsemi preostalimi sestavinami. Pomagajte si z ročnim mešalnikom. Med stalnim mešanjem počakajte, da zmes zavre in jo pustite vreti 4 minute. Ko je marmelada pripravljena, jo prelijte v čiste kozarce. 

 

 

Share or print this recipe

več receptov

Jabolčna marmelada z jabolki

Višnjeva marmelada

s kokosom

Marelična vaniljeva marmelada

Marmelada Pina Colada

Kokos-Ananas

Marmelada iz rabarbare, maline in vanilje

Marmelada z jagodičjem in češnjami

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".