Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za pribl. 12 kosov
Za testo
Za nadev
Nadalje
Za pripravo testa dajte vse sestavine v posodo za mešanje ter testo gnetite približno 10 minut, da dobite čvrsto in gladko testo.
Pečico segrejte na 200 °C. Na pomokani delovni površini oblikujte kepo, ter jo pokrijte in pustite počivati približno 15 minut.
Raztegnite testo na debelino približno 5 mm ali malo tanjše in z okroglim rezalnikom za testo izrežite približno 10 cm velike kroge. Obrnite pekač za mafine navzdol in med obrnjene oblike za mafine položite izrezane kroge testa ter jih rahlo prepognite.
Taco žepke pecite v ogreti pečici približno 15-20 minut, da postanejo hrustljavi, nato počakajte, da se ohladijo.
Za nadev položite vse sestavine v posodo za mešanje in jih pri srednji hitrosti stepajte, dokler se ne oblikujejo čvrsti vrhovi. Ne mešajte predolgo ali premočno, sicer lahko zmes postane maslena.
Kremo vlijte v vrečko za meringe z okrasno cevko v obliki zvezdice in jo tik pred serviranjem enakomerno razporedite v taco žepke. Potresite s kakavom v prahu in takoj postrezite.
Share or print this recipe