Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sestavine:
Zavrite mleko in mu dodajte kvinojo. S pokrovko pokrite posodo in pustite, da se kvinoja kuha 15 minut. Po 15 minutah kuhalno ploščo izključite in pustite, da na plošči strmi še približno 10 minut. Kvinojo nato odstranite s toplote in pustite, da se ohladi.
Jajca ločite in zmešajte maslo, sladkor v prahu in rumenjake do penaste zmesti. Beljake stepite v sneg. Mešanici masla in sladkorja dodajte še skuto, vaniljev sladkor in limonino lupinico. Nato dodajte še kvinojo, višnje in beljake.
Maso prelijte v pekače in pecite pol ure, na 180 °C. Sladico na koncu posujte s sladkorjem.
Nasvet: uporabite lahko tudi naribana jabolka!
Share or print this recipe