• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Schwarzwäld marmelada

Sestavine

  • 1 kg višenj
  • 500 g Wiener Zucker želirnega sladkorja 2:1
  • 1 tablica čokolade s 75 % vsebnostjo kakava
  • 1 kozarec višnjevega likerja

Priprava

Višnje operite in jih izkoščičite. Zmešajte jih z Wiener Zucker želirnim sladkorjem in pustite stati za nekaj minut. Nato mešanico zavrite in jo konstantno mešajte. Pustite, da vre približno 4 minute, nato pa izvedite želirni test. Na koncu dodajte čokolado in višnjev liker.

Ko se čokolada stopi, marmelado takoj vlijte v kozarce in jih tesno zaprite.

Share or print this recipe

več receptov

Slivova marmelada z vaniljo

Marmelada iz breskev in fig

Marelična marmelada z makom

Malinova marmelada

Malinova marmelada z belo čokolado

Marmelada iz črnega ribeza

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".