Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za pribl. 6 kosov
Za nadev:
Za testo:
Nadalje:
Iz praška za puding, sladkorja in mleka pripravite vanilijev puding v skladu z navodili na embalaži, precedite skozi cedilo, neposredno na površini prekrijte s folijo za živila (da preprečite nastanek vrhnje plasti) in pustite, da se ohladi na sobno temperaturo.
Smetano za stepanje stepajte, dokler se ne oblikujejo čvrsta pena, in jo ročno vmešajte v vanilijev puding. Postavite začasno v hladilnik.
Jajca s soljo stepajte 2 do 3 minute, da se popolnoma spenijo, nato na najnižji hitrosti vmešajte druge sestavine in mešajte, dokler ne dobite gladkega testa.
Veliko ponev, ki se ne prijema, namastite z malo olja in v sredino ponve vlijte majhno količino testa. Ponev hitro obrnite v vse smeri, da se testo enakomerno in tanko razporedi. Po približno eni minuti palačinko obrnite in še eno minuto pecite tudi na drugi strani.
Palačinke premažite s pudingom, potresite z malinami, prepognite ali zavijte, potresite s sladkorjem v prahu in pojejte še toplo.
Share or print this recipe