• Izdelki
  • Gastronomski proizvodi
  • Recepti
  • Svet sladkorja
    Proizvodnja sladkorja Wiener Zucker - zgodba o uspehu Sladkor in prehrana Gastronomski proizvodi
  • Kontakt

Kokosovo pecivo z makom

Sestavine

Za 60-70 koščkov potrebujemo

  • 5 beljakov
  • 290 g Wiener Zucker sladkorja
  • 200 g kokosove moke
  • 150 g zmletega maka
  • Limonin sok
  • 1 paket oblatov
  • 200 g marcipana
  • Bela kuvertura

Priprava

Beljake stepemo v trd sneg, dodamo mak, kokosovo moko in limonin sok.

Pekač obložimo z oblati, na katerega postavimo marcipan (majhne kroglice, 2-3 g težke). Na vsako kroglico nato postavimo »snežno maso«. Pri tem si pomagamo z dvema žličkama. Pri tem pazimo, da je marcipan v celoti pokrit. Postavimo v ogreto pečico na 170 °C in pečemo približno 13 minut. Pustimo, da se ohladi.

 

Namig: pečene piškote lahko okrasimo z belo kuverturo.

Share or print this recipe

več receptov

Praznične pite

Večplastna sladica z venčkov iz meringe

Linške palčke

Vaniljeve zvezdice

Čokoladna salama

Čokoladni gumbi

Vsi recepti

Kontakt

V kolikor imate vprašanja ali pripombe, nam posredujte vaše sporočilo.

Kontakt

Družabna omrežja

Spremljajte našo Facebook stran in obiščite naš YouTube kanal.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Kolofon / Zaščita podatkov
  • Nastavitve piškotkov

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".