Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za 12-16 kosov.
Za testo:
Za polnjenje:
Okraševanje:
Na dno okroglega pekača položite peki papir. Piškote pretresite v plastično kuhinjsko vrečko in jo nato potolcite ter povaljajte s kuharskim valjem. Zdrobljenim piškotom dodajte Wiener Zucker rjavi sladkor, stopljeno maslo in malce soli. Vse skupaj zmešajte, nato pa maso enakomerno nanesite na dno vašega pekača. Tega postavite v hladilnik in počakajte eno uro, da se masa strdi.
Medtem zmešajte kremni sir in skuto, nastati mora mehka in gladka tekstura. Limeti nekoliko pomečkajte, da se sprosti sok, nato pa ju stisnite v mešanico sira in skute. Zmesi ne mešajte, temveč jo le nežno zlagajte. Stopite belo čokolado in jo dodajte sladkorju. Postrgajte vaniljev strok in ga dodajte mešanici.
Nato je čas, da pripravite želatino. To storite tako, da sledite navodilom na pakiranju. Dodajte jo mešanici in jo premažite preko testa iz piškotov. Pekač ponovno postavite v hladilnik in ga tam pustite čez noč.
Pred serviranjem:
Beljake zmešajte z Wiener Zucker sladkorjem za okraševanje. Mešajte dokler se mešanica ne strdi in postane kompaktna. Mešanico nato prelijte v vrečko za brizganje in jo razporedite po torti. »Porjavel ali zagorel« videz lahko dosežete z uporabo gorilnika.
Share or print this recipe