Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za 12 mafinov:
Za preliv:
Jajca, bio granuliran sladkor, sol, vaniljev sladkor in limonino lupinico stepajte tako dolgo, dokler ne nastane penasta tekstura, nato počasi dodajajte olje in pinjenec. V jajčno zmes zmešajte še moko in pecilni prašek. Ko je zmes pripravljena, jo razporedite v pločevinke za mafine. Zmes še prekrijte z malinami, nato pa pecite v predhodno ogreti pečici na 180 °C, približno 15 minut.
Za preliv vse sestavine hitro premešajte z mešalnikom. Zmes nato prelijte v vrečko za okraševanje. Preliv nanašajte na ohlajene mafine, katere lahko okrasite še z malinovimi in metinimi listi.
NASVET:
Iz marcipana lahko oblikujete tudi srčke in jih nato položite na mafine.
Share or print this recipe